MOBIILIHYDRAULIIKKA

 

HUIPPULUOKAN ASIAKASRÄÄTÄLÖIDYT KOKONAISRATKAISUT

Meri-, teollisuus ja mobiilihydrauliikka

HydX:llä on pitkä kokemus ja vankka osaaminen kaikesta, mikä liittyy meri-, teollisuus- ja mobiilihydrauliikan radio-ohjauksiin ja ohjausjärjestelmiin. Meistä saat turvallisen ja joustavan yhteistyökumppanin, jolla on ainutlaatuinen yhdistelmä korkeatasoista automaatio-osaamista, laaja kokemus sekä innovatiivinen suunnitteluosasto, joka optimoi reippaalla ja sitoutuneella asenteella tarpeidesi mukaisen ratkaisun sovellukseesi. Teemme yhteistyötä maailmanlaajuisesti johtavien laitevalmistajien kanssa ja huolehdimme, että saat helpotusta työhösi ja puhtia yrityksesi liiketoimintaan. Smoother Business, kuten itse sanomme.

mobiilihydrauliikka
mobiilihydrauliikka

Älykkäät ratkaisut

HydX on perustamisestaan, vuodesta 2009 lähtien auttanut asiakkaitaan kehittämään älykkäitä ja tehokkaita hydrauliikkajärjestelmiä. Olemme kehittäneet optimoituja hydrauliikkajärjestelmiä ja yhdistäneet niitä älykkäisiin ohjausjärjestelmiin, niin että asiakas saa sovellukseensa modernin ja kilpailukykyisen ratkaisun. Olemme luotettava ja joustava kumppani kaikessa, mikä liittyy meri-, teollisuus- ja mobiilihydrauliikan ohjausjärjestelmiin, radio-ohjauksiin ja sähkökäyttöihin.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

mobiilihydrauliikka

Sähköistetty hydrauliikka

ETP ja HydX kehittävät asiakasräätälöityjä ratkaisuja. Otamme kokonaisvastuun sovelluksen optimoinnista tarpeittenne mukaan.

mobiilihydrauliikka

Sähköiset voimalinjat

ETP kehittää asiakkaan sovelluksen mukaan räätälöityjä kokonaisratkaisuja sähköisiin voimalinjoihin.

mobiilihydrauliikka

Sähköistetyt päällirakenteet

Pienennä hiilijalanjälkeäsi tinkimättä laadusta. Lue lisää Blue Pacista.

Maailmanluokan mobiilihydrauliikkaa

HydX on moderni, joustava ja innovatiivinen asiantuntijayritys, joka on yli 10 vuoden ajan toimittanut optimoituja maailmanluokan kokonaisratkaisuja. Yrityksen pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Ruotsin eteläkärjessä Ystadissa, mutta toimintaa on myös Tukholmassa, Göteborgissa ja Suomessa. Olemme erikoistuneet asiakasräätälöityihin ratkaisuihin. Kehitämme optimoituja järjestelmiä, joissa hydrauliikkaan yhdistyy älykäs ohjausjärjestelmä. Palvelemme hydrauliikkaa sekä sen radio-ohjauksia ja ohjausjärjestelmiä käyttäviä meriteollisuuden, mobiilikaluston sekä teollisuuden koneenrakentajia. Sekä HydX että ETP kuuluvat Volito Automation -konserniin.