SÄHKÖISET VOIMALINJAT

 

PAREMPI ENERGIATEHOKKUUS

sähköinen voimansiirto

100-prosenttinen sähkökäyttö

Sähköistäminen on tulevaisuutta ja tärkeä komponentti yhteistyössämme. The One on ainoa yhteistyökumppani, jonka tarvitset kaikessa, mikä liittyy hydrauliikan ohjausjärjestelmiin, radio-ohjaukseen ja sähköistykseen sekä akkukäyttöön. The One tarkoittaa ainutlaatuista yhteistyötä innovatiivisen hydrauliikkayrityksen HydX:n ja tämän sisaryrityksen ETP:n kanssa, joka on sähköisten voimalinjojen osaaja. Yhdessä meillä on vankkaa sähköistetyn hydrauliikan osaamista ja pystymme tarjoamaan asiakkaille räätälöityjä kokonaisratkaisuja, joihin sisältyy sekä sekä hydrauliikka että suora sähkökäyttö tai akkukäyttö.

sähköinen voimansiirto
sähköinen voimansiirto

Blue Pac -akkukäyttö

Säästä käyttökustannuksia, vähennä pakokaasupäästöjä ja paranna työympäristöä yksinkertaisella muutoksella. Ratkaisusi on ETP ja Blue Pac. Blue Pac on sähköinen voimanulosotto (ePTO), joka korvaa kuorma-auton perinteisen voimanulosoton. Uuden ratkaisun etuna on päästöttömyys ja energiatehokkuus läpi koko työpäivän ilman tarvetta kytkeä auto verkkosähköön. Blue Pac poistaa esimerkiksi autonosturin, jätepuristimen, betonimyllyn tai säiliön täytön tai tyhjennyksen aiheuttaman tyhjäkäyntitarpeen.

sähköinen voimansiirto

Päällirakenne

Blue Pac parantaa työympäristöä ja pienentää hiilijalanjälkeä kustannustehokkaalla ja älykkäällä ratkaisulla. Yrityksesi pystyy vähentämään pakokaasupäästöjä tinkimättä tehosta.

sähköinen voimansiirto

Mobiilihydrauliikka

Sisaryhtiömme HydX on Pohjoismaiden kilpailukykyisimpiä hydrauliikkayrityksiä. Heidän asiantuntemustaan on mobiili-, teollisuus- ja merihydrauliikan yhdistäminen ohjausjärjestelmiin ja radio-ohjaukseen.

sähköinen voimansiirto

Sähköistetty hydrauliikka

The One on kahden innovatiivisen yrityksen, HydX:n ja ETP:n, ainutlaatuinen yhteistyömalli. Se on ainoa yhteistyökumppani, jonka tarvitset hydrauliikan ohjausjärjestelmiin, radio-ohjaukseen ja sähköistykseen sekä akkukäyttöön.

Sähköiset voimalinjat: ilmastofiksua työskentelyä

ETP Kraftelektronik ja Blue Pac suunnittelevat asiakasräätälöityjä, sovelluksen vaatimusten mukaan optimoituja kokonaisratkaisuja sähköisiin voimalinjoihin. Et tarvitse muita yhteistyökumppaneita, kun kysymys on työkoneiden sähköistyksistä, 100-prosenttisesta sähkökäytöstä sekä akkukäytöstä. ETP on rakentanut yli 40 vuoden ajan osaamistaan ja kokemusta, jota tarvitaan joustavaan yhteistyökumppanuuteen ja kestäviin, ilmastofiksuihin ratkaisuihin. Olemme alamme asiantuntijoita, pystymme räätälöimään vakioratkaisuja, kehittämään uusia tuotteita sekä optimoimaan toimintoja ja suorituskykyä. ETP tarjoaa täsmäkumppanuutta tarpeen mukaan: suunnittelijana, toimittajana, teknisenä asiantuntijana tai projektijohdossa. Pystymme tarvittaessa ottamaan myös kokonaisvastuun koko sähköisestä voimalinjasta.