SÄHKÖISTETTY HYDRAULIIKKA

 

PAREMPI ENERGIATEHOKKUUS

sähköistetty hydrauliikka

Sähköistys ja hydrauliikka

Sähköistäminen on tulevaisuutta ja tärkeä komponentti yhteistyössämme. The One on ainoa yhteistyökumppani, jonka tarvitset kaikessa, mikä liittyy hydrauliikan ohjausjärjestelmiin, radio-ohjaukseen ja sähköistykseen sekä akkukäyttöön. The One tarkoittaa ainutlaatuista yhteistyötä innovatiivisen hydrauliikkayrityksen HydX:n ja tämän sisaryrityksen ETP:n kanssa, joka on sähköisten voimalinjojen osaaja. Yhdessä meillä on vankkaa sähköistetyn hydrauliikan osaamista ja pystymme tarjoamaan asiakkaille räätälöityjä kokonaisratkaisuja, joihin sisältyy sekä sekä hydrauliikka että suora sähkökäyttö tai akkukäyttö.

sähköistetty hydrauliikka

The One – ainutlaatuista yhteistyötä

Hydrauliikkayritys HydX:n ja sisaryritys ETP:n yhteistyöt tarjoaa sinulle asiakkaana täysin ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää hydrauliikka sähkökäyttöön. ETP:n monivuotinen sähköistyskokemus antaa hyvät edellytykset ottaa vastuu koko sähköisestä voimalinjasta. HydX puolestaan täydentää paketin tehokkailla ja älykkäillä hydrauliikkaratkaisuilla. Yhdessä pystymme ottamaan sovelluksesta kokonaisvastuun, mikä takaa asiakkaalle luotettavan kokonaisoptimoinnin: sähköistetty hydrauliikka on räätälöity tarkasti sovelluksen vaatimuksiin. Kustannustehokas sähköistys korostaa entisestään hydrauliikkajärjestelmän optimoinnin tarvetta. Kaikki turhat häviöt lisäävät sähköistyksen kustannuksia tai verottavat akkukäytön toiminta-aikaa. Meillä on hydrauliikkajärjestelmän analysointiin sekä tehokkaaseen sähköistykseen tarvittava osaaminen ja työkalut. Haluatko sinäkin optimoida järjestelmäsi?

sähköistetty hydrauliikka
sähköistetty hydrauliikka

Sähköiset voimalinjat

ETP tarjoaa vankkaa osaamista, kun tarvitset luotettavan kumppanin koneesi sähköistykseen.

sähköistetty hydrauliikka

Päällirakenne

Autamme pienentämään toimintasi hiilijalanjälkeä ja parantamaan työympäristöä fiksuilla ja kustannustehokkailla ratkaisuilla. Vähennä pakokaasupäästöjä tinkimättä tehosta.

sähköistetty hydrauliikka

Mobiilihydrauliikka

HydX on Pohjoismaiden kilpailukykyisimpiä hydrauliikkayrityksiä. Yhdistämme tehokkaasti mobiili-, teollisuus- ja merihydrauliikan ohjausjärjestelmiin ja radio-ohjauksiin.

Sähköistetty hydrauliikka – meidän tiemme tulevaisuuteen

Sisaryhtiöt ETP ja HydX ovat käynnistäneet ainutlaatuisen yhteistyön, joka tarjoaa asiakkaille todella merkittäviä mahdollisuuksia nousta sähköistysvallankumouksen eturiviin. Hydrauliikkayritys HydX on tarjonnut asiakkailleen ensiluokkaista palvelua ja innovatiivisia ratkaisuja vuodesta 2009. Sähköisten voimalinjojen asiantuntija ETP Powering Solutions on toimittanut optimoituja sähköisiä kokonaisratkaisuja vuodesta 1978. ETP:n tuote Blue Pac on sähköinen voimanulosotto (ePTO), jolla voi korvata kuorma-autojen perinteiset voimanulosotot. Yhdessä yritykset tarjoavat The One -brändin alla samalta luukulta kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee sähköistettyyn hydrauliikkaan ja akkukäyttöön.
Meillä on tarvittava osaaminen sovelluksesi optimoimiseksi – säästät sekä aikaa että rahaa.