SÄHKÖISTETYT PÄÄLLIRAKENTEET

 

PIENENNÄ KUORMA-AUTOJEN
HIILIDIOKSIDIPÄÄSTÖJÄ

vähennä kuorma-auton CO2-päästöjä

Sähköistetyt päällirakenteet

Tartu tilaisuuteen ja sähköistä päällirakenteesi jo tänään. Se on tehokas tapa vähentää kuorma-auton hiilidioksidipäästöjä, alentaa käyttökustannuksia, parantaa työympäristöä ja työskennellä energiatehokkaasti koko päivän. Blue Pac on ETP Kraftelektronikin kehittämä sähköinen voimanulosotto (ePTO), joka korvaa kuorma-auton perinteisen voimanulosoton. Käytännössä ePTO siis käyttää kuorma-auton päällirakenteen laitteita sähkön voimalla. Näin kuorma-auto toimii päästöttömästi ja energiatehokkaasti koko työpäivän ajan. Blue Pac eliminoi tyhjäkäyntitarpeen, mikä pienentää auton hiilijalanjälkeä ja takaa 50 % alemman melutason myötä miellyttävämmän työympäristön.

vähennä kuorma-auton CO2-päästöjä

Vähennä kuorma-autojen hiilidioksidipäästöjä

Blue Pac ja The Silent power: vahvat vaihtoehdot. Sähköinen voimanulosotto on verkkovirtaan liitetty, fossiiliton täydennys ajoneuvojen ja niiden hydraulisten järjestelmien akkukäyttöön. HydX ja Bröderna Johanssons Karosserifabrik ovat kehittäneet ympäristöystävällisen ja meluttoman teholähteen. Sen teho riittää yleisten markkinoilla olevien sovellusten käyttöön. Ratkaisua voidaan käyttää joustavasti puominosturilla varustetussa päällirakenteessa tai irrallisena laitteena. Laitteisto on irrotettava, ja sen voi siirtää koneesta toiseen.

vähennä kuorma-auton CO2-päästöjä
vähennä kuorma-auton CO2-päästöjä

Mobiilihydrauliikka

HydX kehittää asiakasräätälöityjä ratkaisuja yhdistämällä mobiili-, teollisuus- ja merihydrauliikkaa ohjausjärjestelmiin ja radio-ohjaukseen.

vähennä kuorma-auton CO2-päästöjä

Sähköistetty hydrauliikka

The One – ja muita kumppaneita et tarvitse. HydX:n ja ETP:n yhteistyö tarjoaa yrityksellesi ainutlaatuisia mahdollisuuksia kaikenlaisiin sovelluksiin, joissa yhdistyy sähkökäyttö ja hydrauliikka.

vähennä kuorma-auton CO2-päästöjä

Sähköiset voimalinjat

ETP:llä on sähköistämisosaamista silloin kun sitä tarvitset. Olemme asiantuntijoita ja luotettava yhteistyökumppani kaikissa sähköisiin voimalinjoihin liittyvissä asioissa.

Fossiiliton vaihtoehto ympäristön parhaaksi.

ETP Kraftelektronik AB on sähköisen voimansiirron asiantuntija, ja Blue Pac kehittää fossiilittomia ratkaisuja, jotka auttavat vähentämään kuorma-autojen hiilidioksidipäästöjä. Jo vuonna 2001 Blue Pac oli mukana kehittämässä maailman ensimmäistä hybridikäyttöistä jäteautoa – ja innovointimme jatkuu edelleen. Jatkamme nyt, 20 vuotta myöhemmin, edelleen hiilidioksidipäästöjen vähentämistä, käyttökustannusten säästämistä ja työympäristön parantamista korvaamalla perinteisiä voimanulosottoja sähköisellä ratkaisulla (ePTO).

Blue Pac voidaan asentaa kuorma-autoon, jolloin se poistaa esimerkiksi autonosturin, jätepuristimen, betonimyllyn tai säiliön täytön tai tyhjennyksen aiheuttaman tyhjäkäyntitarpeen.